Acceptar

Ús de galetes

Aquest lloc utilitza galetes de tercers per poder millorar els nostres serveis a partir de l'anàlisi de la teva navegació. Si continues navegant sense canviar la teva configuració considerarem que acceptes la seva utilització.

Més informació sobre l'ús de les galetes

Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Comerç, mercat i consum

Pites farcides de carn

Autora: Sílvia Sardà

Llista d'ingredients (4 persones):

  • carn cuita, que ens sobri, (vedella, pollastre,) ben picadeta
  • 1,5 cullerades de salsa de tomàquet (quètxup) 
  • 2 cullerades de maionesa
  • Sal i pebre al gust
  • 1 cullerada de salsa anglesa (optatiu, si la tenim comprada del súper o feta per nosaltres amb 1 ou, 6 cullerades de vinagre, 6 cullerades de llet, 1 cullerada de sucre, 1 cullerada de mostassa, 10g de mantega, sal i pebre.)
  • 1 tassa de formatge rallat
  • ½ ceba petita picada
  • 2 sobres de pa de pita (es poden comprar als súpers) 
  • ½ tassa de mantega desfeta.

Elaboració:

En una paella barrejar tots els ingredients. Agafar el pa de pita i amb un pinzell pintar amb la mantega i tot seguit col·locar-li la barreja que hem fet, tancar-ho per la meitat i tornar-ho a pintar amb la mantega, ho posarem uns minuts al forn ben calent  fins que el pa agafi un color torradet.

Ens ho podem menjar acompanyat amb amanida o amb patates fregides.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40