Acceptar

Ús de galetes

Aquest lloc utilitza galetes de tercers per poder millorar els nostres serveis a partir de l'anàlisi de la teva navegació. Si continues navegant sense canviar la teva configuració considerarem que acceptes la seva utilització.

Més informació sobre l'ús de les galetes

Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Comerç, mercat i consum

Entrepà de puré de tomàquet

Autora: Antònia Altimira

Llista d'ingredients:

  • ¼ de tassa de puré de tomàquet
  • 2 cullerades de mantega o margarina 
  • 6 llesques de pa de motllo 
  • Orenga triturada

Elaboració:

Moltes vegades quan obrim un pot de tomàquet no acabem de gastar-lo tot, ens queda un cul que no sabem que fer-me i l’acabem llençant a les escombraries, i una bona idea d’acabar-lo es fer-ne un entrepà de puré de tomàquet.

Posar el puré de tomàquet en una cassola petita i posar-lo al foc i esperar que bulli, baixar el foc i reduir una mica fins que quedi espès i ho ben remenem. Tot seguit hi afegim la mantega i ho anem remenant fins que quedi una crema, (sempre amb el foc ben baix). Finalment untar les llesques de pa amb aquesta crema i a sobre si afegeix l’orenga, ho posem al forn a 160º C durant 5 minuts, o fins que comencin a estar una mica rossos. Els traiem i els tallem a triangles.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40