Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès
Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès

Salutació de l'alcalde, Ignasi Giménez

La Festa Major de Castellar del Vallès presenta enguany dues peculiaritats destacades: és l'edició amb més dies i més actes programats de la seva història; un total de 160 actes entre el 5 i l'11 de setembre, el 84% dels quals estan organitzats per associacions i particulars.

La sensibilitat de més de setanta entitats, col·lectius, establiments comercials i particulars, que són qui porten el pes de la programació, ha fet possible una Festa Major que aquest 2013 compta amb el mateix pressupost de l'any anterior. També és just destacar l'esforç organitzatiu dels treballadors municipals i de la Comissió de Festes.

Entitats i particulars contribueixen, doncs, a presentar una oferta àmplia, diversa i de qualitat, i a més mantenen un esperit altruista i de treball desinteressat per a la comunitat. D'aquesta manera, el camí endegat fa uns anys d'apostar per les idees i la implicació de les persones es consolida. La ciutadania recupera protagonisme i els signes d'identitat de la vila, que troben la seva màxima expressió en la Festa Major, es mantenen més vius que mai.

Una Festa Major, com el seu propi nom indica, ha de ser una diada alegre i positiva. Per això, us animo a divertir-vos i a participar en tots els actes de forma lúdica i cívica. Com marca la tradició: "Festa de vila, tanca la porta i fila". Sortim al carrer a gaudir i obrim la porta de casa nostra a parents, amics i veïns. En això, en essència, consisteix la Festa Major.

Bona Festa Major a tothom!

Ignasi Giménez Renom

Alcalde

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40