Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Gabi Ruiz
Gabi Ruiz

Salutació de Gabi Ruiz, president de La Xarxa i director de Vallesclown

Benvinguts al Vallesclown!

Aquesta és la dotzena edició del Vallesclown-Setmana del Pallasso. Ja són molts anys de portar somriures i nassos vermells a Castellar, i em sento orgullós i content del camí recorregut. Quan vam començar no ens pensàvem pas que aquesta iniciativa romangués tant de temps a la nostra vila, però així ha estat. Any rere any ha anat creixent i durant un temps ha estat un referent del gènere a tot Catalunya i fins i tot fora del nostre país. Tanmateix, tot evoluciona, les idees canvien, les possibilitats varien, les necessitats són diferents i les conjuntures socials i econòmiques condicionen les activitats. La Setmana del Pallasso no és una excepció, i ha estat necessari modificar el format perquè el festival fos assumible. Ara més que mai el sobrenom de Vallesclown li escau a la perfecció, perquè us presentem un festival comprimit i concentrat en tres dies, dedicat com sempre als pallassos i que es fa al Vallès, per tant, Vallesclown.

Aquest nou format no ha de ser una excusa per deixar-lo passar, ans al contrari, ha de ser un motiu per aprofitar-lo al màxim, des del divendres fins al diumenge. Menys espectacles que altres anys, però igual de divertits, originals i de qualitat. Espectacles de carrer i de sala, Sabatot Alegre i jocs i tallers a la Fira de l'Infant.

Us encoratjo a gaudir d'aquesta festa de l'espectacle i dels pallassos. Sortiu al carrer, ompliu el teatre, divertiu-vos, participeu i no deixeu de pensar que cada rialla que dibuixem al rostre és un bri de felicitat que acumulem al nostre equipatge vital.

Que Vallesclown sigui més petit no vol dir que sigui menys important, perquè està preparat amb la mateixa il·lusió que sempre i adreçat als mateixos destinataris de sempre: vosaltres, tots els que estimeu els pallassos i la cultura. Us esperem.

Salut i pallassos.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40