Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ignasi Giménez
Ignasi Giménez

Salutació d'Ignasi Giménez, alcalde de Castellar

Gaudiu de la Setmana del Pallasso!

La vida és massa bonica com per viure sempre queixant-nos i de mal humor. Hem d’aprendre a riure més. Perquè riure ens allibera dels problemes, estimula la nostra autoestima i potencia la nostra creativitat. El sentit de l’humor i el riure són molt saludables ja que suposen tenir una actitud lúdica i optimista a la vida, veure els problemes des d’una òptica més positiva i mantenir unes expectatives sòlides amb vistes al futur.

Per totes aquestes raons us proposem que el cap de setmana del 28 al 30 de març us allibereu de l’estrès, els maldecaps i les pressions i gaudiu del espectacles de la nova edició de Vallesclown Setmana del Pallasso.

Quan ens fem grans ens oblidem que riure és bo per a la salut i per a l’ànima. A mesura que creixem tendim a guanyar en saviesa i a perdre espontaneïtat. Per això, hem d’aprendre molt dels infants i de la seva capacitat per trobar la part còmica de les situacions.

A partir de divendres i fins diumenge teniu una molt bona oportunitat de tornar a ser nens i nenes amb el seguit de propostes que ens ofereix La Xarxa. No desaprofiteu l’ocasió. Teniu espectacles de carrer i de sala, per a petits i per a grans, i tots sota un denominador comú: el riure.

Aquesta edició es presenta enguany en un format reduït, però ha estat preparada amb la mateixa cura, amor i il·lusió de tots els anys. Cal felicitar els organitzadors per la seva feina i per haver estat capaços de mantenir una fita que ja és referència a tot Catalunya.

No us perdeu cap dels espectacles que us proposem!

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40