Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Components de VerdCel
VerdCel

El lliurament dels premis del IX certamen literari Joan Arús es farà dissabte a la Sala de Petit Format de l'Ateneu

Divendres 21 de novembre de 2008

Els guanyadors de les tres modalitats del IX Certamen literari Joan Arús es coneixeran aquest dissabte en un acte que es celebrarà a partir de les 19 hores a la Sala de Petit Format de l'Ateneu.

Cada modalitat del certamen (narració curta, poesia i novel·la) tindrà el seu corresponent premi econòmic. Així, l'obra guanyadora en l'apartat de novel·la s'endurà un premi de 2.400 euros, mentre que el finalista en rebrà 750. A la modalitat de narració curta s'atorgarà un primer premi de 450 euros, i dos premis finalistes de 180 euros cadascun. Finalment, l'apartat de poesia tindrà un guanyador que rebrà 200 euros i dos finalistes que en rebran 100.

En aquesta novena edició del certamen, s'han presentat un total de 56 treballs. En la modalitat de narració curta, se n'han presentat 37 treballs; a l'apartat de poesia, s'han presentat 14 i en novel·la hi ha hagut 5 treballs.

L'acte comptarà, a més, amb l'actuació del grup alcoià VerdCel, que presentarà el seu treball Sàmara, en un espectacle molt genuí, amb una qualitat i solidesa avalada per l'experiència i els reconeixements del grup. L'actuació es complementa a escena amb les videoprojeccions i la interpretació, més enllà de la música, per conformar una història a partir de fets i sentiments. En aquest últim treball de VerdCel, una dona nonagenària, amb les seves vivències, deixarà impressions als paisatges emocionals, a partir de cançons, imatges, textos i interpretació.

La veu i guitarra acústica de VerdCel, Alfons Olmo, va ser el guanyador del primer premi de poesia del Certamen Joan Arús en la seva edició de 2007. A banda d'Olmo, l'escenari l'ocuparan Daniel Olmo, a càrrec de les videoprojeccions, Pau Romero (guitarres i seqüències), Xavi Blanquer (bateria) i Darío Díaz (baix elèctric).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40