Saltar al contingut

Actualitat

Setze persones participen a la cursa de cambrers

Dimarts 12 de setembre de 2006
Setze persones, entre professionals i no professionals, van prendre ahir part a la 2ª Cursa de Cambrers que va organitzar l'entitat els Jappis a la plaça Calissó. L'activitat va ser seguida per un nombrós públic. Els participants havien de superar diverses proves de destresa i posar a prova diverses habilitats com recórrer uns metres amb plats carregats de menjar i gots plens de líquids. Als concursants se'ls avaluava la quantitat de temps emprat per fer la prova i si el pes que portaven quedava més o menys intacte. Altres proves que van tenir molt seguiment va ser l'apilament de caixes de cervesa. En primer lloc va quedar classificat Toni Roth, no professional, que va guanyar una estada de cap de setmana al Pirineu amb esports d'aventura. Óscar Ruiz, que treballa en un restaurant de Sabadell, va quedar en segon lloc i va obtenir entrades per a dos dies a Port Aventura. En tercera posició va quedar Sergi Gavilán, que va ser guardonat amb un sopar a un restaurant.
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir