Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Escola Joan Blanquer
Escola Joan Blanquer

Una festa a l'Escola Joan Blanquer acomiadarà divendres el "Novembre de Contes".

Dijous 27 de novembre de 2008

Les activitats d'aquest mes englobades dins el Novembre de Contes finalitzaran divendres, 28 de novembre, amb una festa que tindrà lloc a l'Escola Joan Blanquer a partir de les 19 hores.

En el transcurs de la festa es desvetllaran els tres grups que més puntuació hagin aconseguit en la Gimkaconte, una gimcana que s'ha portat a terme els mes de novembre amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i que ha portat els participants a passejar per Castellar a la recerca de les imatges que els podien ajudar a respondre les 80 preguntes plantejades al voltant del món màgic dels contes. En total, fins al dia d´avui, s'han rebut una vintena de qüestionaris, realitzats per un centenar de persones dividides en grups. Els premiats rebran material didàctic divers.

L'Escola d'Adults, amb una iniciativa que han portat a terme els professors de l'equipament, també seran presents a la Festa final de la Gimkaconte. Serà amb la representació d'un conte de l'escriptor Gustavo Adolfo Béquer, El monte de las ánimas, on hi inclouran alguns efectes especials. També es podrà veure la feina feta pels joves de l'Espai Jove, que escenificaran un conte inventat per ells mateixos. A més, s'exposaran els murals que porten per títol Once upon a time i Inventa´t un personatge, realitzats pels joves de l'Espai Jove durant tot el mes de Novembre de contes.

La Biblioteca Antoni Tort, la Ludoteca Les 3 Moreres, l'Espai Jove i l'Escola d'Adults han estat els equipaments que han organitzat les activitats del Novembre de contes, unes iniciatives que tenien a veure amb el conte i tot el que l'envolta i que han estat seguides per una gran quantitat de persones. Entre les activitats que més públic han concentrat s'hi troben les lectures de narracions d'altres continents que s'han portat a terme els dissabtes a la Biblioteca, així com també una xerrada sobre el paper de la bruixa que va anar a càrrec de la pedagoga, escriptora i narradora de contes Roser Ros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40