Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Un autobús de la línia C1
Un autobús de la línia C1

La Generalitat suspèn provisionalment les parades d’autobús de la carretera B-124

Dilluns 2 d'agost de 2010

El Servei Territorial de Ports i Transports de Barcelona eliminarà provisionalment, a partir d'aquest mes d’agost, les parades d’autobús situades a la carretera B-124, en les proximitats als polígons industrials, i que donen servei a les línies C1 (Sabadell - Castellar del Vallès), C3 (Sabadell - Castellar del Vallès - St. Llorenç Savall), i N65 (Barcelona - Castellar del Vallès)

Dues d’aquestes parades estan situades a l’alçada de les benzineres ubicades a la cruïlla amb el carrer del Bages (punt quilomètric 5,5), mentre que les altres dues es troben a l’alçada de l’empresa Sony (punt quilomètric 4,7).

La mesura s’ha pres després que el Servei hagi constatat, conjuntament amb la Direcció General de Carreteres, que l’elevada intensitat de trànsit i l’absència de passos de vianants elevats o soterrats pot suposar un risc en el cas que els usuaris d’aquestes parades vulguin travessar la carretera B-124. Aquesta suspensió queda condicionada a l’habilitació de les mesures necessàries per millorar la seguretat dels usuaris en l’accés a aquestes parades.

El febrer de 2009, l’Ajuntament ja va adreçar una carta a la Direcció General de Transport Terrestre en què sol•licitava les mesures necessàries per millorar la seguretat dels usuaris que accedeixen a les parades situades en les proximitats dels polígons i evitar així els risc que comporta creuar a diari la carretera de Sabadell B-124 sense cap tipus d’element de protecció per fer-ho.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40