Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els alcaldes i diversos regidors dels tres municipis s'han trobat a l'Alcaldia del Palau Tolrà
Els alcaldes i diversos regidors dels tres municipis s'han trobat a l'Alcaldia del Palau Tolrà

Els alcaldes de Castellar, Sentmenat i Sant Llorenç Savall es reuneixen per estudiar la possibilitat de mancomunar serveis

Dilluns 27 de juny de 2011

Els alcaldes de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, Sentmenat, Núria Colomé, i Sant Llorenç Savall, Ricard Torralba, s’han reunit avui al migdia, al Palau Tolrà, amb l’objectiu d’estudiar la possibilitat de mancomunar serveis entre els tres municipis.

La trobada ha servit per posar damunt la taula diverses possibilitats de col·laboració entre aquests ajuntaments a l’hora de prestar o contractar determinats serveis de manera conjunta, especialment pel que fa referència als àmbits de promoció econòmica, territori i serveis a les persoens.

La finalitat d’aquesta iniciativa és assolir un major estalvi econòmic i una optimització dels recursos i serveis municipals en una àrea d’influència que supera els 33.000 habitants (23.000 de Castellar, 8.000 de Sentmenat i 2.400 de Sant Llorenç Savall).

Els tres alcaldes han acordat crear una comissió que es reunirà per primera vegada al mes de juliol i tindrà la funció d’avaluar quins serveis es podrien obrir als ciutadans dels tres municipis i quines licitacions serien susceptibles de realitzar de manera conjunta.

Aquest òrgan, que estarà format per representants polítics i tècnics, també analitzarà el cost dels serveis que es mancomunarien, l’estalvi econòmic que hi hauria per als consistoris i els beneficis que tindria la ciutadania en la qualitat de la prestació de serveis.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40