Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

"El Sol i la Lluna al 1900" (AMPA Escola El Sol i la Lluna)
"El Sol i la Lluna al 1900" (AMPA Escola El Sol i la Lluna)

Unes 1.200 persones participen a la Rua de Carnaval

Dilluns 20 de febrer de 2012
Programes| Carnaval 2012

Unes 1.200 persones van participar dissabte a la tarda de la Rua de Carnaval 2012, que enguany va comptar amb onze colles presidides pel Rei del Carnaval, Toltes Papallongues.

Segons l’organització, unes 3.000 persones, entre públic i participants, van seguir les passes d’aquesta rua, que va recórrer un bon nombre de carrers de la vila, per finalitzar a l’Espai Tolrà, on Toltes Papallongues va ser l’encarregat de desvetllar els noms de les cinc colles guanyadores del concurs de carrosses i comparses durant el seu discurs. Enguany, els premis, de 350 euros cadascun, van recaure en “Els Picapiedra” (AMPA de l’escola Bonavista), “El Sol i la Lluna al 1900” (AMPA de l’escola El Sol i la Lluna), “Calendari Maya 2012” (AMPA de l’escola El Casal), “Donem la nota” (AMPA de l’escola Joan Blanquer) i “La nit de mags i bruixes” (AMPA de l’escola La Immaculada). Després de la Rua, i com ja és tradició, els assistents a l’activitat van poder gaudir de la truitada popular que cada any organitza el Moviment de Colònies i Esplai.

Ja a la nit, es va celebrar el Ball de Carnaval i el concurs de disfresses que aquest any va reunir unes 300 persones a la Sala Blava de l’Espai Tolrà, i que estava amenitzat per Roca Team, amb música disco de tots els temps. Al final del ball es van lliurar els premis del concurs de disfresses; el premi a la millor disfressa individual, dotat amb 125 euros, va recaure en Albert Vallribera per “El sombrerero loco”, mentre que el premi a la millor disfressa de parella, valorat en 225 euros, va ser per a Josep Ignasi Sevilla i la seva parella, per “Els Friquis”, i el premi a la millor disfressa de conjunt, de 250 euros, va anar a parar a mans del grup d’amics de Rosa Lladós i Albert Cornet per les seves disfresses de “Màfia italiana”.

Molta expectació a la plaça Calissó i festes als carrers Major i Sala Boadella

El cap de setmana carnavalesc es va iniciar divendres al matí, amb la visita del Toltes Papallongues a les escoles de Castellar, mentre que a la tarda, la plaça Calissó es va omplir de públic per assistir a una festa familiar que incloïa tast de botifarra d’ou gentilesa de diferents cansaladers de la vila, amb pa de la pastisseria Domènech i xocolatada gentilesa de la pastisseria Andreví. L’acte també va incloure danses a càrrec del grup Bufanúvols.

D’altra banda, dissabte al matí, el carrer Major es va transformar en un mercat gitano perfectament ambientat, que va comptar, a més, amb diverses amb actuacions musicals. A més, el carrer de Sala Boadella es va ambientar en la història de Lewis Carroll Alícia al país de les meravelles per passar a ser “Alícia en el país de Sala Boadella”.

Cal assenyalar que les activitats de Carnaval d’enguany també incloïen una festa organitzada per l’Espai Jove adreçada als joves castellarencs, que va tenir lloc divendres 17 de febrer a la Sala Blava de l’Espai Tolrà.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40