Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La passada de Sant Antoni Abat, a la seva arribada a la font de la pl. Major
La passada de Sant Antoni Abat, a la seva arribada a la font de la pl. Major

Els carrers de Castellar i la plaça d’El Mirador s’omplen de públic durant la Festa de Sant Antoni Abat i la Fira Fora Estocs

Dilluns 27 de febrer de 2012

Els carrers de Castellar i la plaça d’El Mirador van es van omplir diumenge al matí amb una gran quantitat de persones que van voler gaudir de la Festa de Sant Antoni Abat i de la Fira Fora Estocs.

La Festa de Sant Antoni Abat, patró dels animals i del gremi de traginers i carreters, va tenir com a plat fort la tradicional passada de cavalleries i carruatges dels Tres Tombs, que es va iniciar al carrer del Solsonès i que va recórrer diferents vies del municipi. La Passada, anava encapçalada per l’abanderat, Laureano Martínez, la capitana, Francesca Parés, i els cordonistes, Manuel Ramos i Judith Cantín. Com és habitual, Mossèn Villarino va beneir els animals al seu pas per la font de la plaça Major.

Val a dir que, diumenge, la Festa de Sant Antoni es va iniciar amb una degustació de coca i mistela a l’Hípica Castellar, i amb un esmorzar per a tots els participants a la Passada, al carrer del Solsonès. L’Associació Amics de Sant Antoni Abat organitza la festa des de 1994, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Federació Catalana dels Tres Tombs.

Últimes compres de les rebaixes d’hivern a la Fira Fora Estocs

Diumenge va ser també un dia perquè els castellarencs i castellarenques poguessin fer les últimes compres de les rebaixes d’hivern a la Fira Fora Estocs, organitzada per l’associació Comerç Castellar.

Una quinzena de comerços de la vila van muntar les seves parades entre les 10 i les 14 hores a la plaça Major, on oferien els productes de final de temporada a baixos preus, i també s’hi podien trobar ofertes especials de diversos articles o serveis.

Els establiments participants van ser Bombonica, Espai Lector Nobel, Etcétera, Garden Dicoma, Les Mans, Lula Baby, Luque & Luque, Mª Carme Girbau, Menuts Boutique, Oliveras Tot Moda, París Xocolata, Peuets, Rodana Sabaters, Regal Artesanal, Skate Shop.

La Fira Fora Estocs es porta a terme a Castellar del Vallès des de l’any 2001.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40