Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La signatura del conveni va tenir lloc ahir dimecres, 14 de març
La signatura del conveni va tenir lloc ahir dimecres, 14 de març

L’Ajuntament i el Grup Pessebrista de Sant Feliu del Racó signen un conveni per a l’ús de l’equipament Ca la Pepeta

Dijous 15 de març de 2012

L’Ajuntament de Castellar del Vallès i l’Associació Grup Pessebrista de Sant Feliu del Racó van signar ahir, 14 de març, un conveni per a l’ús de l’equipament Ca la Pepeta, un edifici annex al Centre Feliuenc que es troba situat en la plaça del Dr. Puig del nucli agregat.

Així, segons indica el conveni, a partir d’ara l’entitat podrà disposar d’aquest espai per a la realització i promoció de diorames de pessebres, així com també per a l’organització d’activitats culturals. També hi podrà dur a terme altres activitats extraordinàries, que haurà de comunicar a l’Ajuntament amb un mínim de 15 dies d’antelació a la data de realització de les propostes.

D’altra banda, el conveni recull també el compromís per part de l’entitat de donar cabuda a Ca la Pepeta a les propostes de l’Ajuntament, ja siguin pròpies o derivades d’altres entitats o grups que així ho sol•licitin. En cas que aquestes coincideixin amb els horaris de les activitats del Grup Pessebrista, l’Ajuntament les comunicarà amb 15 dies d’antelació.

Cal assenyalar que, a més, l’associació podrà formalitza acords de col·laboració amb altres entitats per promoure l’activitat de participació i difondre els valors socials entre els infants i els joves del municipi.  

Entre els objectius de la regulació de les relacions de cooperació entre l’Ajuntament i l’entitat es troba la voluntat de fomentar l’optimització del funcionament, dels recursos i de la conservació de l’equipament.

El conveni tindrà una vigència de 10 anys.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40