Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Cal Calissó reobrirà les seves portes el 20 d'abril amb una nova concessió de bar-restaurant i espai cultural
Cal Calissó reobrirà les seves portes el 20 d’abril amb una nova concessió de bar-restaurant i espai cultural

Cal Calissó reobrirà les seves portes el 20 d’abril amb una nova concessió de bar-restaurant i espai cultural

Dimecres 11 d'abril de 2012

Després d’uns mesos de tancament, l’equipament municipal situat a la plaça del Calissó reobrirà les seves portes el proper divendres, 20 d’abril, una vegada hagin finalitzat els treballs d’adequació del local que estan duent a terme els nous adjudicataris del servei, Gisela Sellés i David Domínguez.

Segons assenyala el nou equip promotor, Cal Calissó obrirà una nova etapa amb l’objectiu “de recuperar la importància d’aquest espai com a punt de trobada del municipi”. Per aconseguir-ho, els seus responsables proposen un nou enfocament del local que “presti uns serveis de bar-restaurant i de dinamització social i cultural del municipi de qualitat”.

L’acte de reobertura de Cal Calissó tindrà lloc el divendres, 20 d’abril, a les 20 hores, i comptarà amb una actuació de flamenc i dansa contemporània a càrrec d’Helena Briega i Ivette Sáez. L’equipament funcionarà de dimarts a diumenge.

Activitats culturals i oferta de restauració

El nou projecte de Cal Calissó també pretén crear un ambient acollidor amb la  programació d’una oferta cultural pròpia adreçada a totes les edats. Una de les novetats es titularà “La nit del viatger”, un cicle de projeccions que donarà a conèixer diferents parts del món a partir de l’experiència personal de fotògrafs, alpinistes o rodamóns. També alguns vespres hi haurà música en directe i monòlegs, a més d’activitats infantils els diumenges al matí. A més, el local funcionarà com a espai d’exposicions d’art o fotografia obert a qualsevol persona del poble que vulgui donar a conèixer el seu treball artístic.

Pel que fa a l’oferta de restauració, Cal Calissó disposarà cada dia de servei d’esmorzar, de dimarts a divendres també s’oferiran menús per dinar al migdia amb una carta variada, i els divendres, dissabtes i vigílies de festius, també hi haurà servei de sopars, amb una carta d’entrepans, tapes i altres suggeriments. El servei també oferirà un menú per berenar dedicat als més menuts, amb una selecció de diferents productes variats i saludables, i durant els sis dies de la setmana disposarà d’entrepans diversos, freds i calents, a més de tapes variades.

Segons asseguren els nous responsables del servei, “l’oferta culinària serà variada i es caracteritzarà per la utilització de productes de qualitat i proximitat que apostin per una alimentació sana”. A més, el local també acceptarà altres encàrrecs com l’organització de sopars per a grups grans i entitats o xocolatades.

Els nous concessionaris, que també gestionen el bar de la Sala Blava de l’Espai Tolrà, han dut a terme en les darreres setmanes diversos treballs d’adequació que inclouen la renovació dels sanitaris i de la cuina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40