Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La reobertura de Cal Calissó tindrà lloc divendres i inclourà amb una actuació de flamenc i dansa contemporània
La reobertura de Cal Calissó tindrà lloc divendres i inclourà amb una actuació de flamenc i dansa contemporània

La reobertura de Cal Calissó tindrà lloc divendres i inclourà una actuació de flamenc i dansa contemporània

Dimecres 18 d'abril de 2012

L’equipament municipal de Cal Calissó, situat a la plaça del mateix nom, reobrirà les seves portes aquest divendres, 20 d’abril, després d’haver estat uns mesos tancat. Els nous adjudicataris del servei, Gisela Sellés i David Domínguez han organitzat per a l’ocasió una actuació de flamenc i dansa contemporània a càrrec d’Helena Briega i Ivette Sánchez, que s’ha programat a les 20 hores.

A partir d’ara, l’equipament, que estarà obert de dimarts a diumenge, prestarà servei de bar-restaurant i promourà activitats de dinamització social i cultural del municipi. Així, s’ha previst la programació d’una oferta cultural pròpia adreçada a totes les edats, com el cicle de projeccions “La nit del viatger”, actuacions amb música en directe, monòlegs o activitats infantils els diumenges al matí. També s’hi ubicaran exposicions d’art o fotografia, on es podran exposar les propostes de qualsevol ciutadà o ciutadana que vulgui donar a conèixer el seu treball artístic.

La reobertura de Cal Calissó arriba després que els nous concessionaris, que també gestionen el bar de la Sala Blava de l’Espai Tolrà, hagin finalitzat els treballs d’adequació del local. Aquests han inclòs la renovació dels sanitaris i de la cuina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40