Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'edició de 2011 de l'Aplec de Castellar Vell
Imatge de l'edició de 2011 de l'Aplec de Castellar Vell

Les inscripcions al concurs d’arrossaires del 34è Aplec de Castellar Vell ja són obertes

Dimecres 2 de maig de 2012

L’Ajuntament de Castellar i la Comissió Aplec de Castellar Vell han obert el termini d’inscripció al concurs d’arrossaires que cada any es porta a terme durant l’Aplec de Castellar Vell i que enguany tindrà lloc el proper diumenge dia 20 de maig.

Les inscripcions anticipades es poden formalitzar fins al 18 de maig als establiments habituals: Queviures Mañosa (c. de Sant Llorenç), Tenda de Fotos CM62 (c. Major) i Queviures El Castell (av. Sant Esteve). També s’acceptaran inscripcions el mateix dia de l’Aplec, fins a les 13 hores, al costat del mur i l’olivera situats davant la porta de l’església. El concurs es divideix en quatre categories: paelles grans (per a més de 75 persones), paelles mitjans (de 30 a 75 persones), paelles petites (de fins a 30 persones) i paelles joves (en què les persones que la cuinin han de tenir com a màxim 30 anys d’edat).

En el moment de la inscripció, es lliurarà a cada grup participant un val per a un feix de llenya i un altre per a una garrafa d’aigua. Les paelles es podran cuinar amb foc de llenya o a gas. El concurs d’arrossaires començarà a les 13 hores, i finalitzarà amb el lliurament de premis per part del jurat (format per membres de l’Escola Nocturna, de la Comissió Organitzadora de l’Aplec, de la Comissió de Festes i per voluntaris assistents a l’acte), que tindrà lloc a les 16.30 hores al mateix lloc de la inscripció.

Concurs de dibuix a llapis i concurs de flors boscanes

Les propostes del 34è Aplec de Castellar Vell inclouen també els habituals concursos de Dibuix a llapis i de Flors Boscanes. Ambdós concursos, que començaran a les 10.45 hores, no requereixen inscripció prèvia, sinó que les inscripcions es podran fer el mateix diumenge 20 de maig, fins a les 10.30 hores, al costat del mur i l’olivera que hi ha davant la porta de l’església.

Els participants del concurs de Dibuix a llapis es classifiquen en tres categories: menors de 6 anys, infants de 7 a 11 anys, i nois i noies majors de 12 anys. El dibuix a presentar haurà de ser sobre l’entorn de Castellar Vell o les activitats de l’Aplec, i els premis es lliuraran a les 12 hores al mateix lloc de la inscripció. Cal assenyalar que les creacions dels infants s’exposaran a la façana del campanar i podran ser recollits pels autors després de dinar.

Pel que fa al concurs de flors boscanes, que finalitzarà a les 11.45 hores i on no s’acceptaran flors o farciment que no s’hagin recollit a la zona de Castellar Vell, s’hi podrà participar en categoria d’adults o de joves. Les flors s’exposaran a l’interior de l’ermita fins després de dinar, moment en què podran ser recollides pels participants al concurs.

L’Aplec de Castellar Vell se celebra cada tercer diumenge del mes de maig, aplega més de 2.000 persones i està organitzat per l’Ajuntament i la Comissió Aplec de Castellar Vell.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40