Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una de les imatges de Núria Casarramona, guanyadora del Ral·li Fotogràfic 2011
Una de les imatges de Núria Casarramona, guanyadora del Ral·li Fotogràfic 2011

Les inscripcions per participar al 17è Ral·li Fotogràfic Vila de Castellar es mantindran obertes fins al 7 de setembre

Dilluns 6 d'agost de 2012

Les persones interessades a prendre part del Ral·li Fotogràfic Vila de Castellar que es farà durant la Festa Major del municipi del 7 a l’11 de setembre, ja poden formalitzar les seves inscripcions als establiments fotogràfics Image Solutions, Tenda de Fotos CM62, Fotos Vila, Visual i Fotoprix.

El divendres 7 de setembre, a les 20 hores, es tancarà el termini d’inscripció a aquesta activitat que enguany arriba a la 17a edició. Els participants hauran d’indicar, en el moment de la inscripció, si competiran en la categoria infantil, oberta a tots els infants nascuts a partir de l’any 2000, o en la categoria adulta.

Enguany, el concurs començarà el mateix divendres 7 de setembre a les 20 hores, i finalitzarà dimarts 11 de setembre a les 23 hores. Abans del dia 19 de setembre, cada participant haurà de portar al punt d’inscripció, en suport digital, les 5 fotografies que vulgui presentar. Aquestes no podran ser manipulades per ordinador, i hauran de correspondre obligatòriament a, com a mínim, 3 actes diferents del programa de la Festa Major.

L’organització recollirà les fotografies dels punts d’inscripció el dia 24 de setembre, mentre que el jurat es reunirà el dia 26 del mateix mes i el lliurament de premis tindrà lloc divendres 28 de setembre, a les 20.30 hores, al vestíbul de l’Auditori Municipal Miquel Pont.

El jurat concedirà tres premis a cada categoria, i cada premi atorgat serà pel conjunt de tres de les cinc fotografies presentades a concurs. En la categoria d’adults, els premis seran de 275, 200 i 100 euros, mentre que els tres premiats en la categoria infantil rebran una Wacom Tauleta Gràfica model bamboo pen.

Les fotografies presentades al concurs es podran veure exposades al Mercat Municipal. Trobareu les bases completes del 17è Ral·li Fotogràfic Vila de Castellar a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40