Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del cartell promocional de l'obra
Imatge del cartell promocional de l'obra

L’obra teatral "Iaia. Memòria històrica" s’estrena divendres a la Sala de Petit Format de l’Ateneu

Dimecres 19 de setembre de 2012

En total, es podran veure nou sessions d’aquesta producció que presenten la Cia. Alba Valldaura i La Tramoia de l’Espectacle

La Sala de Petit Format de l’Ateneu acollirà divendres, dia 21 de setembre, la primera de les nou sessions de l’obra teatral Iaia. Memòria històrica, una proposta que es representarà fins al 7 d’octubre tots els divendres i dissabtes a les 21.30 hores i els diumenges a les 18.30 hores.

L’obra és una producció de la Cia. Alba Valldaura i La Tramoia de l’Espectacle, que està dirigida per Jordi Dueso i que representa l’actriu Alba Valldaura. La proposta és un homenatge a la trajectòria de moltes dones que continuen vives un segle després del seu naixement. Així, es repassen fets destacats de les seves vides, passant per la República, la Guerra Civil i la postguerra, fins arribar a l’etapa de la vellesa.

El preu per assistir a les sessions dels dissabtes 22 i 29 de setembre i 6 d’octubre i dels diumenges 23 i 30 de setembre i 7 d’octubre és de 10 euros (excepte persones jubilades i menors de 18 anys, que hauran de pagar 8 euros), mentre que per a les sessions dels divendres 21 i 28 de setembre i 5 d’octubre el preu és de 8 euros.

La reserva d’entrades es pot formalitzar trucant al telèfon 669 55 45 50 o bé enviant un correu electrònic a albavalldaura@hotmail.com.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40