Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Cor Infantil Sant Esteve interpretarà diumenge, 28 d'octubre, a l’Auditori el concert "Cançons dels quatre vents"
El Cor Infantil Sant Esteve interpretarà diumenge, 28 d'octubre, a l’Auditori el concert "Cançons dels quatre vents"

El Cor Infantil Sant Esteve interpretarà diumenge a l’Auditori el concert "Cançons dels quatre vents"

Dimecres 24 d'octubre de 2012

L’actuació, dirigida per Jaume Sala i amb la col·laboració de Mario Mas a la guitarra i Mariona del Carmen a les percussions, serà a les 12 hores

El Cor Infantil Sant Esteve interpretarà el proper diumenge, dia 28 d’octubre, a l’Auditori Municipal, una concert familiar que començarà a les 12 hores i que porta per títol Cançons dels quatre vents.

En aquesta ocasió, la proposta pretén ser un diàleg continu i dinàmic entre el cor i les percussions tradicionals, que esdevenen les veritables protagonistes de la proposta. Així, el cor explicarà les cançons mentre toca instruments que van des de les panderetes fins als estris de cuina i altres eines casolanes, recuperant les maneres tradicionals d’acompanyar les cançons amb els objectes que els músics tenien a prop, tal com s’ha fet durant anys en moltes cultures del món. Culleres, petxines, morters, i el mateix cos dels cantants seran instruments reconvertits en música i elements escènics. Tot plegat, acompanyat amb els arranjaments de la guitarra.

La proposta, que es basa en el repertori tradicional català i de l’entorn més proper, comptarà amb la col·laboració del guitarrista Mario Mas i de la percussionista Mariona del Carmen. Ambdós músics tenen una llarga experiència en l’àmbit de la música tradicional.

El preu de l’entrada general per assistir al concert serà de 10 euros, tot i que hi haurà descomptes per a persones menors de 25 anys, majors de 65 anys, membres del Voluntariat per la Llengua, socis de l’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran i de l’Esbart Teatral de Castellar i alumnes de la Coral, que hauran de pagar 7,5 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40