Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Pessebres
Pessebres

El Grup Pessebrista de la Capella de Montserrat demana a la ciutadania que cedeixi joguines antigues per a una exposició

Dimarts 30 d'octubre de 2012

La 62a Exposició de Pessebres tindrà com a centre d’interès els jocs i les joguines

El Grup Pessebrista de la Capella de Montserrat ha anunciat que la tradicional exposició de diorames que cada any s’instal•la amb motiu de les festes de Nadal tindrà els jocs i les joguines com a centre d’interès.

Per tal de poder presentar una exposició sobre les joguines antigues al primer pis de la Capella, el Grup ha fet una crida a la ciutadania castellarenca per tal que cedeixi per a la mostra jocs o joguines antics que conservin a casa. En aquest sentit, es demana que els objectes siguin dels anys 50 o anteriors, i que puguin ser cedits mentre duri l’exposició. Aquelles persones que vulguin participar de la crida, poden posar-se en contacte, fins al proper dilluns dia 5 de novembre, amb els membres del Grup, o bé fer una trucada al telèfon 636 73 98 78. També es pot contactar amb l’organització de l’exposició enviant un correu electrònic a l’adreça pessebrescastellar@gmail.com.

Cal assenyalar que l’entitat garantirà la correcta conservació de totes les joguines cedides, així com la devolució als seus propietaris un cop finalitzi la temporada pessebrista.

El Grup Pessebrista ja ha donat a conèixer que tots els diorames que es podran veure en la 62a exposició d’enguany inclouran alguna escena relacionada amb jocs com les bitlles, els estels o la xarranca. Així, es proposa a tots els visitants que facin memòria dels jocs més tradicionals i populars de la nostra cultura, recordant quins eren els jocs dels avis i besavis.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40