Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment del cartell de l'obra
Fragment del cartell de l'obra

La comèdia teatral "Interès variable" de la Cia. Passen Coses arriba el cap de setmana a la Sala de Petit Format de l’Ateneu

Dimecres 7 de novembre de 2012

La companyia teatral Passen Coses oferirà aquest cap de setmana a la Sala de Petit Format de l’Ateneu tres funcions de la comèdia Interès Variable. L’Esbart Teatral de Castellar ha programat aquesta proposta divendres 9 i dissabte 10 de novembre a les 21.30 hores, i diumenge 11 de novembre a les 18.30 hores.

Dirigida per Carles de la Rosa, Interès variable és la història de l’Adam i l’Eva, una parella de joves feliçment casats que tenen una hipoteca signada en el moment més àlgid de la bombolla immobiliària. Greus problemes econòmics els obliguen a prendre mesures desesperades, com ara compartir pis amb dos estranys: l’Àngel i la Lilith. Els nous inquilins faran trontollar la relació de la parella, provocant situacions que els portaran al límit i a replantejar-se conceptes com el compromís, la confiança, la fidelitat i l’ètica personal.

Mariona Ginès, Oriol Martínez, Moisés Ramírez i Rafaela Rivas són els actors i actrius protagonistes d’un relat caracteritzat pel sentit de l’humor, que compta també amb alguns punts dramàtics.

Les entrades per assistir a l’espectacle es poden reservar trucant al telèfon 937158717. La sessió de divendres té un preu de 8 euros, mentre que dissabte i diumenge l’entrada general costarà 10 euros. Per a les dues últimes sessions, es mantindrà el preu de 8 euros pels joves i les persones jubilades. Cal assenyalar també que pels socis de l’Esbart Teatral hi ha un preu únic de 4 euros per a les tres sessions.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40