Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la Setmana del Terror Jove
Imatge de la Setmana del Terror Jove

Castellar viurà la setmana vinent la segona edició de la Setmana del Terror Jove

Dimecres 23 d'octubre de 2013

L’Ajuntament de la vila, dins de la programació de Castellar Jove, ha organitzat la setmana vinent la segona edició del a Setmana del Terror Jove, una proposta que inclou tres activitats relacionades amb aquesta temàtica.

La primera de les iniciatives programades consistirà en una projecció de cinema de terror, una pel·lícula que es podrà veure dimarts, dia 29 d’octubre, a les 18.30 hores a la Sala d’Actes d’El Mirador. L’endemà, 30 d’octubre, serà el torn del túnel del terror que s’habilitarà a l’Espai Tolrà entre les 17 i les 22 hores. Cal assenyalar que l’entrada al túnel es realitzarà per grups, i que cada entrada inclourà un horari per distribuir els participants a l’activitat.

Finalment, divendres 1 de novembre s’ha programat una Festa Halloween a la Sala Blava de l’Espai Tolrà, que començarà a les 21 hores i s’allargarà fins a la 1 de la matinada.   

Per poder assistir a qualsevol d’aquestes tres propostes, caldrà recollir les entrades, que són gratuïtes, a l’Opensurf d’El Mirador, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores. Cal tenir en compte que les entrades són limitades, i que només se’n donarà una per persona.

Tot i que la Setmana del Terror Jove és una iniciativa oberta a tota la població, s’adreça principalment a joves d’entre 12 i 17 anys de la vila. És per això que per poder assistir a les activitats, els menors d’edat hauran de portar signada pel pare, la mare o el tutor o tutora legal l’autorització que se’ls facilitarà amb les invitacions.

Les persones interessades a rebre més informació sobre aquesta iniciativa poden adreçar-se a l’Espai Jove, enviant un correu electrònic a l’adreça espaijove@castellarvalles.cat o bé trucant al telèfon 93 714 40 40.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40