Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

"Tut-tururut la princesa" de la Cia. La Bleda era una de les propostes de sala d'enguany
"Tut-tururut la princesa" de la Cia. La Bleda era una de les propostes de sala d'enguany

Unes 3.000 persones segueixen els actes de la versió concentrada de la Setmana del Pallasso Vallesclown

Dilluns 31 de març de 2014

L’espectacle de la companyia convidada TIC Escènic El retaule del flautista,  que va tenir lloc ahir a la tarda a l’Auditori Municipal Miquel Pont va posar el punt i final a la 12a edició del Vallesclown Setmana del Pallasso de Castellar del Vallès.  El festival, organitzat per La Xarxa, ha comptat aquest 2014 amb un total de 13 propostes concentrades en tres dies i que han seguit unes 3.000 persones.

Segons ha explicat Gabi Ruiz, director de la Setmana del Pallasso, “l’edició d’enguany ha superat amb bona nota les previsions”. “Tots els espectacles han respost a la qualitat esperada, cosa que s’ha ratificat amb les opinions i comentaris recollits dels assistents”, afegeix.

Ruiz explica que la pluja ha estat la principal adversitat del cap de setmana, cosa que va obligar  a traslladar l’activitat de diumenge al matí a l’Espai Tolrà. Així doncs, La Gran Pallassada va ser l’activitat més afectada pel temps ja que, segons Ruiz, “el canvi d’ubicació, la pluja i el fred va afectar la participació en aquest acte que habitualment és molt multitudinari”. No obstant això, unes 400 persones van passar per l’Espai Tolrà.

Pel que fa a la resta d’assistències, les propostes més seguides han estat un any més les activitats al carrer. Així es van registrar “unes assistències de 200 espectadors a Papanatas Band, 400 a El mêtre, 450 a les dues funcions ofertes per La Tal i 250 a Sóc un pallasso”. En relació als espectacles de sala, “la mitjana d’assistència ha estat de 117 espectadors (62 a Màsters, 175 a Tut-tururut la princesa! i 115 a El retaule del flautista)”, afegeix Ruiz.

L’acte més emotiu va ser el lliurament del Sabatot Alegre, distinció del festival, a Caroline Dream i Àlex Navarro. L’acte va comptar amb l’assistència de la regidora de Cultura, Pepa Martínez.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40