Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la 26a edició de la Caminada Popular, l'any 2013
Imatge de la 26a edició de la Caminada Popular, l'any 2013

La 27a edició de la Caminada Popular de Castellar del Vallès arriba diumenge, 11 de maig

Dimecres 7 de maig de 2014

La Caminada Popular de Castellar del Vallès, una prova esportiva sense caire competitiu organitzada per l’Ajuntament de la vila i el Centre Excursionista, celebrarà el proper diumenge, dia 11 de maig, a la seva 27a edició.

Enguany, la sortida oficial es podrà fer de manera lliure entre les 7.30 i les 8.30 hores des del vestíbul de l’Auditori Municipal, previ segellat de la butlleta d’inscripció. Des d’aquí, els participants hauran d’anar fins a l’església de Sant Esteve, per començar a recórrer els 18 km de la prova. Els controls de pas se situaran enguany a Can Messeguer, la Torre Turull, els safareigs de ca n’Ametller i l’Hípica Castellar (a la carretera de Sentmenat), per acabar a l’església de Sant Esteve, on es tancarà el control d’arribada a les 15 hores.

Les inscripcions per poder participar-hi es podran formalitzar de manera anticipada divendres vinent, dia 9 de maig, entre les 21 i les 22.30 hores al local del Centre Excursionista de Castellar, situat al carrer Colom, s/n. El mateix dia de la prova, des de les 7.15 del matí i fins a 15 minuts abans de la sortida, també es podran formalitzar inscripcions al vestíbul de l’Auditori Municipal Miquel Pont. Les inscripcions tenen un preu de 7 euros per participant, incloent assegurança, esmorzar i record de participació que es lliurarà a l’arribada. Els menors de 25 anys i els majors de 65 anys hauran de pagar 5 euros. Tot i que l’organització no estableix cap límit d’edat per poder prendre part a la Caminada, es recomana que els menors de 14 anys vagin acompanyats d’adults.

El Centre Excursionista de Castellar va organitzar la primera edició de la Caminada Popular el 1988. Des de l’any 2000, l’Ajuntament s’encarrega de la coordinació d’aquesta prova que té lloc anualment coincidint amb el segon diumenge del mes de maig.

Enguany, l’organització de la Caminada Popular compta amb la col·laboració del Centre Excursionista de Castellar, Serna, Bombers Voluntaris, el Club Atlètic Castellar, Colònies i Esplai Xiribec, la Comissió de Festes de la vila, Ràdio Club Castellar, Cobega SA, Joan Roura, Marcel Germà i Antonio López.

Podeu consultar tota la informació sobre l’edició de 2014 de la Caminada Popular a l'enllaç que apareix a la dreta d'aquesta mateixa pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40