Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Senyalització al camí de Can Cadafalc.
Senyalització al camí de Can Cadafalc.

L’Ajuntament demana precaució a l’hora de circular en bicicleta pels camins del terme municipal

Dilluns 14 de juliol de 2014

L’Ajuntament de Castellar del Vallès fa una crida a tots els ciclistes per tal que extremin les mesures de seguretat a l’hora de circular pels camins del terme municipal. L’alerta es fa arribar després que s’hagi produït un repunt del nombre d’accidents d’aquest col·lectiu, en especial al camí de Can Cadafalc.

Entre d’altres, es recorda que una bicicleta és un vehicle i, com a tal, està subjecte a la normativa de trànsit. Per tant, es demana als ciclistes que respectin les senyalitzacions ubicades als camins que fixen en 30 km/h la velocitat màxima permesa per circular-hi.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori, Aleix Canalís, ha remarcat que els camins de muntanya “no són d’ús exclusiu per als centenars de ciclistes que els utilitzen i, per tant, és molt important prendre consciència dels perills d’arribar a segons quines velocitats en unes pistes on també hi circulen un bon nombre de vianants i vehicles motoritzats”.

En relació a l’accés a Can Cadafalc, Canalís ha explicat que aquest camí s’ha millorat recentment per rebaixar el temps d’intervenció dels mitjans d’extinció i donar-los més seguretat. Així, la pista “s’ha reperfilat reforçant els trencaaigües que permeten l’evacuació de l’escorrentia en cas de temporal i s’ha compactat”. La combinació d’aquestes dues actuacions “fa necessari que els ciclistes hagin d'anar encara amb més de compte i no superar els límits de velocitat permesos”, afegeix Canalís.

Les obres les ha dut a terme l’ADF amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, mentre que l’Ajuntament s’ha fet càrrec del 20% del cost.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40