Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una sessió plenària anterior
Imatge d'una sessió plenària anterior

Acords del Ple ordinari del 15 de juliol de 2014

Dimecres 16 de juliol de 2014

Aprovació de l’acta de la sessió ordinària del 17 de juny de 2014

El Ple es va iniciar amb l’aprovació de l’acta anterior, corresponent a la sessió ordinària del 17 de juny, amb els vots favorables dels 19 regidors del PSC, CiU i PP i els vots en contra dels 2 regidors de L’Altraveu.

Informar sobre el compliment de l’article 104 bis de la Llei de Bases

El consistori va donar compte de l’informe de compliment de l’article 104 bis de la Llei reguladora de les bases del règim local, segons el qual es dóna a conèixer que l’Ajuntament disposa d’una plaça reservada a personal eventual. Segons aquesta normativa, introduïda amb la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’administració local (LRSAL), aquesta dada s’ha de fer pública trimestralment.

Festes locals per a l’any 2015

El Ple va aprovar per unanimitat fixar com a festes locals per a l’any 2015 el dijous 19 de març (diada de Sant Josep) i el dilluns 14 de setembre (que s’escau amb la celebració de la Festa Major de la vila).

Aplanament de recursos contenciosos sobre telefonia

El consistori va acordar aplanar-se en el recursos contenciosos interposats per les operadores de telefonia mòbil contra l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa per aprofitament especial del domini públic local a favor d’empreses explotadores de serveis de subministraments d’interès general, corresponent als exercicis 2009 i 2010.

L’acord suposa el reconeixement de la nul·litat dels preceptes que regulen aquesta taxa en allò que fa referència al fet imposable i a la condició de subjecte passiu d’aquelles operadores que no siguin propietàries de les xarxes a través de les quals s’efectuïn subministraments. D’aquesta manera, se segueixen les directrius fixades pel Tribunal Suprem en diverses sentències dictades al respecte en altres municipis.

La proposta es va aprovar amb els 19 vots favorables del regidors del PSC, CiU i PP i les 2 abstencions dels regidors de L’Altraveu.

Aprovació del Compte General de l’exercici 2013

El consistori va aprovar el Compte General de l’Ajuntament de l’exercici 2013, així com la seva tramesa a la Sindicatura de Comptes de Catalunya i al Tribunal de Comptes. Aquest expedient reflecteix la situació econòmica, patrimonial i financera de l’Ajuntament. L’acord es va aprovar amb els 13 vots a favor dels regidors de l’equip de govern (PSC) i els vots en contra dels 4 regidors de CiU, dels 2 regidors de L’Altraveu i dels 2 regidors de PP.

Aprovació inicial de la modificació de crèdit núm. 6/2014 del pressupost de l’Ajuntament

El consistori va aprovar inicialment la modificació de crèdit número 6/2014 del pressupost de l’Ajuntament, per un valor total de 30.000 euros. D’una banda, s’incorpora la despesa d’expropiació d’una parada de l’antic mercat municipal. D’altra banda es dota pressupostàriament la partida de contribució a plans de pensions del personal municipal (després que el govern central hagi aixecat la prohibició d’aquesta despesa per als ajuntaments que compleixin determinats requisits).

La proposta es va aprovar amb els 19 vots a favor dels regidors del PSC, CiU i L’Altraveu i les 2 abstencions dels regidors del PP.

Adhesió al conveni per a la creació d’un fons social d’habitatges

L’Ajuntament va acordar adherir-se al conveni per a la creació de fons socials d’habitatges, subscrit el 17 de gener de 2013, entre els ministeris de Foment; Economia i Competitivitat; Sanitat, Serveis Social i Igualtat; la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i diverses entitats de crèdit.

L’acord es va prendre amb els vots favorables dels 19 regidors del PSC, CiU i PP i els 2 vots en contra dels regidors de L’Altraveu.

Adhesió de l’Ajuntament a la Moció presentada pel Consell de Cooperació al Desenvolupament de Catalunya per donar suport a la continuïtat de la cooperació municipal i de rebuig a la Llei 27/2013

L’Ajuntament de Castellar del Vallès va aprovar l’adhesió a la Moció del Consell de Cooperació al Desenvolupament de Catalunya del passat 28 d’abril de 2014, en favor de la cooperació municipal i en contra de la llei 27/2013 LRSAL. L’acord es va prendre amb els vots favorables dels 19 regidors del PSC, CiU i L’Altraveu i els 2 vots en contra dels regidors del PP.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40