Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El pintor Manel Sànchez, al centre de la imatge, amb l'alcalde i la regidora de Cultura.

El fons d’art municipal compta des d’avui amb dues aquarel·les del pintor Manel Sànchez

Dijous 13 de novembre de 2014

El pintor castellarenc Manel Sànchez ha donat aquest matí al fons d’art municipal dues aquarel·les sobre paper arche de la seva producció artística. Les obres, ambdues de 33x49 centímetres, són “Palau Tolrà” i “Església de Sant Esteve.

Tot i que el seu interès per les arts pictòriques es remunta a la seva infantesa, al llarg de la seva vida Sànchez s’ha dedicat a la pintura a estones lliures fins a la seva prejubilació, moment en què s’hi ha dedicat més a fons. Estudiant aquest art ha passat, entre d’altres, per l’Escola Illa de Sabadell, la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona i el Centre Cívic de Sant Oleguer a Sabadell, amb Emília Lloret i Alís, seguidors de J. Martínez Lozano. Les seves obres s’han pogut veure en exposicions a Belles Arts de Sabadell, a la Corporació Sanitària Parc Taulí del mateix municipi i a les fires de dibuix i pintura de Girona i Molins de Rei.

L’acte de donació de les pintures s’ha dut a terme al Palau Tolrà, on Sànchez ha fet lliurament dels quadres a l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i a la regidora de Cultura, Pepa Martínez.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40