Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la 28a Caminada Popular.
Imatge d'un moment de la 28a Caminada Popular.

273 persones van participar ahir diumenge a la 28a Caminada Popular de Castellar del Vallès

Dilluns 11 de maig de 2015

Un total de 273 persones van participar ahir diumenge a la 28a edició de la Caminada Popular, que enguany recorria un total de 16,5 km per Mont-rodon i les rodalies de Sant Feliu del Racó.

Els participants van sortir entre les 7.30 i les 8.30 hores des del vestíbul de l’Auditori, i van passar per diversos indrets seguint els controls de pas situats a la cruïlla de les antigues pistes d’atletisme, el collet del Llop, el collet de la Bassa i l’ermita de Sant Feliu del Racó, per tornar novament al vestíbul de l’Auditori, on estava ubicat el control d’arribada. Entre les localitzacions del recorregut d’enguany també hi havia la QRuta Arús, en el tram final de la caminada, una ruta impulsada per La Pedra Fina, l’Arxiu d’Història de Castellar i l’Amical Wikimedia, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Castellar (CEC).

A banda de la forta calor, no es va produir cap incidència destacada en l’edició 2015 d’aquesta prova no competitiva que el CEC va organitzar per primera vegada el 1988 i que des de l’any 2000 coordina l’Ajuntament de Castellar.

Enguany, l’organització de la Caminada Popular comptava amb la col·laboració del CEC, el Club Atlètic Castellar, la Comissió de Festes, Colònies i Esplai Xiribec, Ràdio Club Castellar, Serna-ADF, Joan Roura i Marcel Germà, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40