Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Un dels moments de les jornades esportives escolars.
Un dels moments de les jornades esportives escolars.

550 d’alumnes de 5è i 6è de primària participen avui i demà en les jornades esportives escolars

Dijous 14 de maig de 2015

La iniciativa, que es du a terme per quart curs consecutiu, té lloc a les pistes municipals d’atletisme

Uns 550 estudiants de 5è i 6è de primària de Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall prendran part avui dijous i demà divendres en les jornades esportives que s’inclouen per quarta vegada en la programació d’activitats del curs 2014-2015.

La proposta, que se celebra per quart curs consecutiu, està organitzada pel grup de treball d’especialistes d’educació física del Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII i pel Consell d’Infants, que decideix quines proves es faran a les jornades a partir de les propostes rebudes de tots els alumnes.

Les pistes municipals d’atletisme seran l’escenari d’aquesta iniciativa amb l’objectiu que els alumnes dels diferents centres gaudeixin d’una estona de convivència, cooperació i esport. Els nois i noies es distribuiran en equips integrats per alumnes de totes les escoles participants per fer les proves programades, de 10 minuts de durada i que no tenen caire competitiu: limbo, gats i ratolins, la bandera, mataconills, KO, polis i lladres, matar, atrapibol, futbol cranc, salt de llargada, i obstacles, relleus, “pitxi” i galls, gallines, guineus. Les jornades finalitzaran amb una ruixada col·lectiva.

Les propostes del Consell d’Infants d’aquest curs 2014-2015 finalitzaran amb la Festa del Dia Mundial del Medi Ambient (FDMMA), que tindrà lloc divendres 5 de juny. de 17 a 19.30 h a la plaça Major, i la presentació de propostes que els alumnes faran al Ple el proper 18 de juny.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40