Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El gruix de les activitats per La Marató va tenir lloc el dia 13 de desembre.
El gruix de les activitats per La Marató va tenir lloc el dia 13 de desembre.

Castellar del Vallès recapta més de 2.000 euros per a La Marató de TV3, dedicada enguany a la diabetis i a l’obesitat

Dimecres 23 de desembre de 2015

Castellar del Vallès ha recaptat enguany més de 2.000 euros a benefici de La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació de la diabetis i l’obesitat, en les diverses propostes que van dur a terme diverses entitats el 13 de desembre passat.

Entre les activitats que més diners han reunit hi ha les audicions solidàries organitzades per Espaiart, la minicursa per la Marató que va dur a terme El Picarol amb la col·laboració de l’Ajuntament o la masterclass de zumba que va celebrar l’Associació Zumberes Castellar a la Sala Blava de l’Espai Tolrà.

Enguany, una dotzena d’entitats i privats han programat propostes per col·laborar amb aquest projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

Cal recordar que les donacions per col·laborar amb aquesta causa solidària encara es poden dur a terme al web http://www.tv3.cat/marato/donatius.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40