Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les entrades es podran comprar al web www.tincticket.com/manelcastellarvalles.
Les entrades es podran comprar al web www.tincticket.com/manelcastellarvalles.

Les entrades anticipades per al concert de Manel a Castellar el proper 10 de setembre es posaran a la venda divendres

Dimecres 13 d'abril de 2016

Les entrades es vendran al web www.tincticket.com/manelcastellarvalles

L’Ajuntament de Castellar activarà divendres que ve, 15 d’abril, la venda anticipada d’entrades per al concert que el grup Manel oferirà a Castellar dissabte 10 de setembre, en el marc de la Festa Major, per presentar el seu  nou treball, Jo competeixo.

En total, es posaran a la venda 2.000 entrades, que es podran adquirir per Internet, a través del web www.tincticket.com/manelcastellarvalles, a un preu general de 16 euros (despeses de gestió incloses). Cal tenir en compte que els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor/a legal, o bé d’una persona adulta autoritzada, que se n’haurà de fer responsable. En el cas dels nens i nenes de fins a 6 anys, el preu de l’entrada serà gratuït, tot i que s’haurà de pagar la gestió de l’entrada (1 euro), per qüestions de control d’aforament.

L’actuació tindrà lloc a les 23 h al pati de l’institut Puig de la Creu

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer la ubicació del concert, que s’ha programat al pati de l’institut Puig de la Creu. L’actuació començarà a les 23 hores, i serà la segona del quartet barceloní a Castellar del Vallès, després que el 2009 hi presentessin el seu primer disc, Els millors professors europeus

En aquesta ocasió, Guillem Gisbert (guitarra i veu), Roger Padilla (guitarra i veu), Martí Maymó (baix) i Arnau Vallvé (bateria) interpretaran les cançons del seu quart disc, Jo competeixo, que inclou onze temes enregistrats durant els mesos de novembre i desembre als Estats Units. Per primera vegada, el quartet ha treballat amb un productor, el nord-americà Jake Aron.

Després d’Els millors professors europeus (2008), 10 milles per veure una bona armadura (2011) i Atletes, baixin de l’escenari (2013), Jo competeixo és el quart àlbum de Manel. En el seu darrer treball proposen una redefinició del seu so amb matisos electrònics, que ha donat com a resultat peces com “Sabotatge”, “Les cosines”, “Cançó del dubte” o “Jo competeixo”, que dóna nom a l’àlbum. Totes elles han estat masteritzades a Sterling Sound per Chris Gehringer, que ha treballat, entre d’altres, amb Rihanna o Madonna.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40