Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la 29a Caminada Popular.
Imatge d'un moment de la 29a Caminada Popular.

Un total de 130 persones van recórrer ahir sota la pluja els 15 km de la 29a Caminada Popular

Dilluns 9 de maig de 2016
Programes| Caminada popular

Un total de 130 persones van participar ahir diumenge en la Caminada Popular 2016, una edició, la 29a, que va comptar amb menys caminants del que és habitual a causa de la pluja que no va cessar en tot el recorregut.

Com és habitual, la sortida es va dur a terme entre les 7.30 i les 8.30 hores des del vestíbul de l’Auditori Municipal Miquel Pont. A partir d’allà, els participants havien de recórrer una quinzena de quilòmetres, passant pels controls ubicats a l’alzina balladora (cruïlla de la pista als Tres Pins), als Tres Pins, a Guanta (dipòsit d’aigua), a la cruïlla de Can Montllor a Can Padró i, finalment, al vestíbul de l’Auditori. Un recorregut que, segons ha apuntant el regidor d’Esports, Aleix Canalís, “va agradar molt als participants”.

A banda de la pluja, no es va produir cap incidència destacada en l’edició 2016 d’aquesta prova no competitiva que el CEC va organitzar per primera vegada el 1988 i que des de l’any 2000 coordina l’Ajuntament de Castellar.

L’organització de la Caminada Popular compta amb la col·laboració del Centre Excursionista de Castellar (que va organitzar la prova entre els anys 1988 i 1999), ADF, el Club Atlètic Castellar, la Comissió de Festes, Colònies i Esplai Xiribec, Ràdio Club Castellar, La Colla del Senglar i Joan Roura, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Canalís ha volgut deixar constància del seu agraïment a totes les entitats col·laboradores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40