Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'Escola Municipal de Música Torre Balada.
Imatge promocional de l'Escola Municipal de Música Torre Balada.

L’Escola de Música Torre Balada organitza la setmana vinent la setmana cultural i de portes obertes al centre

Dimecres 8 de juny de 2016

L’Escola Municipal de Música Torre Balada ha organitzat una quinzena d’activitats que duran a terme els alumnes del centre del 14 al 17 de juny, en el marc de la setmana cultural i de portes obertes adreçada a tota la ciutadania.

Com a activitat destacada, s’ha programat un taller concert a càrrec de Xavi Lozano, que tindrà lloc dimarts 14 de juny a les 18 hores. La proposta, que s’adreça a tots els públics, porta per títol Tubs del món i té per objectiu posar de manifest la idea que amb el reciclatge i l’observació de l’entorn podem sentir els objectes que normalment només veiem. Així, per exemple, una crossa, una cadira, una escombra o una regadora deixaran sentir la seva veu per recordar-nos que la música és allà on decidim trobar-la. En aquest sentit, Lozano farà als assistents una demostració que qualsevol cosa pot esdevenir un instrument de vent susceptible de ser bufat.

El mateix dimarts dia 14, l’EMM Torre Balada ha previst un taller de construcció d’instruments a les 16.30 hores i audicions de violoncel i d’adults a les 19 hores i a les 19.30 hores respectivament.

L’endemà, 15 de juny, les activitats engegaran a les 16 hores amb un taller de partitures amb Finale. Una hora més tard tindrà lloc una audició d’alumnat, mentre que a les 18 hores es faran danses per nens i nenes de 6 a 8 anys i a les 18.30 hores hi haurà una actuació de l’orquestra de l’escola. Les propostes del dimecres finalitzaran amb un cant coral dels petits, a les 18.45 hores, i una jam session a les 19 hores.

Les propostes previstes per al dijous 16 de juny començaran amb una segona audició d’alumnat, a les 17 hores, que precedirà les danses per nens i nenes de 3 a 5 anys previstes a les 18 hores. A la mateixa hora, hi haurà una actuació de l’orquestra de petits i, finalment, a les 18.30 h, una actuació de combo.

La setmana cultural i de portes obertes finalitzarà divendres 17 de juny amb una actuació del Cor de Gospel de l’escola, que tindrà lloc a les 19 hores a la Capella de Montserrat.

Durant els quatre dies, les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música Torre Balada estaran obertes a la ciutadania, i tothom està convidat a participar als diferents tastos d’instruments que s’hi duran a terme. Per poder-hi prendre part, caldrà sol·licitar hora a la secretaria de l’escola.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40