Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la reunió.
Imatge d'un moment de la reunió.

L’alcalde i el cap de sector de distribució de Correos a Barcelona es reuneixen per parlar del funcionament del servei

Divendres 16 de setembre de 2016

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i el 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Joan Creus, s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament amb el cap de sector de distribució de Correos a Barcelona, Rafael Marín, la tècnica de serveis perifèrics, Roser Llerena, i el responsable de l’oficina al municipi, Ramiro Moldes, per tractar aspectes relacionats amb el repartiment postal a la vila.

Durant la trobada, Giménez ha expressat la seva preocupació per les diverses queixes rebudes del usuaris sobre el funcionament del servei, com ja va fer aquesta mateixa setmana en unes cartes enviades a Manuel Rey, director territorial de Correos a Catalunya, i a Diego Palma, cap de la xarxa de distribució de Correos a Catalunya. Segons ha explicat l’alcalde, alguns usuaris han alertat de l’acumulació de correspondència sense repartir a les oficines de Castellar, una situació que s’hauria vist agreujada durant el període de vacances.

Per la seva banda, els responsables de Correos han assegurat a l’alcalde que aquesta setmana, un cop passada la Festa Major i la festivitat local del 12 de setembre, s’ha actualitzat el servei. A més, segons han explicat, la plantilla de l’oficina de Castellar s’ha reforçat amb dues persones més.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40