Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

D'esquerra a dreta, el regidor de Cultura, Aleix Canalís, la presidenta de Comerç Castellar, Txell Ubals, la regidora de Dinamització Econòmica, Anna Màrmol, i Ignasi Puig, promotor de la Fira de Col·leccionisme Playmobil de Castellar del Vallèsy.
D'esquerra a dreta, el regidor de Cultura, Aleix Canalís, la presidenta de Comerç Castellar, Txell Ubals, la regidora de Dinamització Econòmica, Anna Màrmol, i Ignasi Puig, promotor de la Fira de Col·leccionisme Playmobil de Castellar del Vallès.

L’Espai Tolrà de Castellar del Vallès es convertirà en la capital de l’univers de Playmobil el proper cap de setmana

Dimecres 15 de març de 2017

La Fira Esplay tindrà lloc dissabte 18 i diumenge 19 de març, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores

Castellar del Vallès es convertirà el proper cap de setmana en el punt de trobada de col·leccionistes, expositors i admiradors de la marca Playmobil, amb motiu de la Fira Esplay organitzada per Smartplay i TotClicks que tindrà lloc a l’Espai Tolrà i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila.

L’equipament es convertirà en un “parc temàtic” de la marca Playmobil on el món del col·leccionisme es combinarà amb diverses propostes d’entreteniment infantil i familiar. Així, l’espai es dividirà en diferents zones que acolliran els principals atractius de l’esdeveniment:

D’una banda, es podrà gaudir d’una exposició d’una desena de diorames que s’instal·laran en taules circulars. Cadascun d’ells, elaborats amb peces de la marca Playmobil, representaran iconografies d’esdeveniments històrics i de situacions quotidianes.

Una altra de les zones previstes acollirà una fira de col·leccionistes amb quatre expositors, on es podran comprar peces de la marca, algunes d’elles descatalogades, d’altres de personalitzades (per exemple, caracteritzades com a Sant Jordi), i també diverses novetats que encara no han arribat a les botigues.

També s’habilitarà una zona de jocs educatius, entesos com l’evolució dels jocs de taula tradicional cap a un format de grans dimensions, és a dir, il·lustrats amb la iconografia Playmobil a escala humana. Algunes de les propostes amb les quals les famílies podran gaudir seran El Parxís dels Clowns, el 3 en ratlla dels Templers, el Memory, el Joc de l’Oca o el Dòmino de les Civilitzacions.

A més, es podrà gaudir d’una zona d’inflables i de diferents tallers de creativitat, amb diverses propostes de manualitats per aplicar les arts plàstiques.

Una altra de les zones de l’Espai Tolrà acollirà un photocall que comptarà amb una dotzena de figures Playmobil gegants, de la col·lecció privada de Ramon Morera, amb les quals tothom qui ho vulgui s’hi podrà fer fotos.

D’altra banda, les persones que assisteixin a la Fira i que omplin una butlleta que se’ls facilitarà a la zona de sorteig podran optar un lot de productes Playmobil valorat en 100 euros.

El preu de l’entrada per poder gaudir de totes aquestes propostes és de 3 euros (l’entrada serà gratuïta per als menors de 2 anys).

Smartplay i TotClicks són dues empreses catalanes que des de l’any 2015 han organitzat una vintena d’esdeveniments relacionats amb la iconografia Playmobil a diversos municipis d’arreu de Catalunya.

Ruta dels Aparadors Playmobil

Cal destacar també la Ruta dels Aparadors Playmobil que des de principis de març i fins al fins a la celebració de la Fira vincula el teixit comercial de la vila amb aquest esdeveniment, amb la col·laboració de Comerç Castellar.

Més d’una vintena de comerços associats a l’entitat han decorat els seus aparadors amb diorames i figures Playmobil gegants. Es tracta de Gemma Imatge, Finques Clavé 7, Stop, CM62, Ca la Fiti, Cárnicas Merche, MiDudu, Pastisseria Andreví, L’Obrador d’en Gregori, Luque&Luque, Esports Castellar, Urban Perruquers, Webiseny, Pessigolles, Lídia Vidal Florista, El Botonet, Òptica del Vallès, Tam Music, Santi Art, Pastisseria Villaró, El Rebost d’en Joan, Clínica Veterinària Novavet, Rodana Sabaters i APP Informàtica.

Comerç Castellar ha engegat a Instagram un concurs que guanyarà la primera persona que hi pengi les fotografies dels 24 comerços amb l’etiqueta #comerçcastellarplaymobil i la menció a l’usuari @comercastellar. El concurs finalitzarà dijous 16 de març.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40