Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les obres de L'Illa del Centre han començat al carrer del Mestre Ros.
Les obres de L'Illa del Centre han començat al carrer del Mestre Ros.

Comencen les obres de L’Illa del Centre, un projecte de millora de l’espai central de Castellar

Dimarts 6 de juny de 2017

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha iniciat aquesta setmana els treballs de L’Illa del Centre, un projecte d’intervenció a l’espai central del municipi que té com a objectius principals millorar la qualitat de l’espai urbà, potenciar aquesta zona com a pol comercial, pacificar el trànsit de vehicles i facilitar la mobilitat dels vianants.

L’actuació consistirà bàsicament en la reforma integral dels carrers de Sala Boadella i Montcada (en els trams compresos entre el carrer de l’Hospital i l’avinguda de Sant Esteve) i del carrer de l’Hospital (entre Sala Boadella i Montcada). Aquests carrers passaran a ser de plataforma única, fet que comportarà l’eliminació de les barreres arquitectòniques i de l’estacionament de vehicles. A més, es durà a terme la renovació dels serveis d’enllumenat públic, aigua potable i telecomunicacions, així com de la vegetació i del mobiliari urbà.

Amb motiu de les obres, que es perllongaran fins al darrer trimestre d’aquest mateix any, la Regidoria de Manteniment ha presentat un primer calendari dels treballs i les consegüents afectacions:

Setmana del 5 de juny

Carrer del Mestre Ros

Ampliació de vorera dreta en sentit de la circulació entre Roger de Llúria i Sala Boadella. Per aquest motiu, s’ha tancat al trànsit aquest tram del carrer.

Setmana del 12 de juny

Carrer de Sala Boadella

Treballs de l’empresa d’aigües SOREA.

Setmana del 19 de juny

Carrer de Sala Boadella

Inici d’obres a les voreres del carrer, tancament al trànsit de vehicles (accés restringit per a veïns i serveis) i eliminació de les places d’aparcament.

Carrer de l’Hospital i del Mestre Ros

Habilitació de zones de càrrega i descàrrega, places d’aparcament de mobilitat reduïda i aparcaments per a motocicletes.

Setmana del 3 de juliol

Carrer de Montcada

Inici d’obres al carrer i eliminació de les places d’aparcament.

Setembre-octubre (després de Festa Major)

Carrer de l’Hospital (entre Sala Boadella i Montcada) i de Torras

Obres a aquests dos carrers per tal de convertir-los en vies de plataforma única.

Agent cívic informador

Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Rogasa Construcciones y Contratas SAU, per un preu de 959.000 euros (IVA inclòs). L’adjudicatària comptarà des d’aquesta mateixa setmana i mentre durin les obres amb un agent cívic que durà tasques informatives a veïns i comerciants de la zona sobre l’estat de les obres, així com per a la resolució de qualsevol incidència.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40