Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Teresa Baró serà dimarts a Castellar per oferir la xerrada "Eines per triomfar".
Teresa Baró serà dimarts a Castellar per oferir la xerrada "Eines per triomfar".

L’experta en comunicació personal Teresa Baró donarà “Eines per triomfar” en una xerrada a la Sala d’Actes d’El Mirador

Dilluns 12 de febrer de 2018

La proposta, organitzada per l’Escola Municipal d’Adults, tindrà lloc dimarts, 13 de febrer, a la Sala d’Actes d’El Mirador

L’experta en comunicació personal Teresa Baró donarà dimarts, 13 de febrer, diverses “Eines per triomfar” en el marc de la xerrada organitzada per l’Escola Municipal d’Adults que oferirà a les 18 hores a la Sala d’Actes d’El Mirador.

La proposta, que és oberta a tota la ciutadania, té per objectiu incidir en la qualitat de la comunicació, com a eina fonamental per interactuar amb altres persones i donar una bona imatge. Així, Baró farà èmfasi en la importància de les habilitats socials, tant en la vida personal com en la professional, en la lluita per aconseguir propòsits. A més de les habilitats socials, durant la xerrada també es treballaran les aptituds personals com poden ser la comunicació verbal i no verbal, la gestió de la imatge o el to de la veu, entre d’altres.

Nascuda a Caldes de Montbui, Teresa Baró, es va interessar des de ben jove pel món de la comunicació. Filòloga i professora de secundària, a més tècnica superior en Publicitat i Màster en Protocol, Cerimonial i RRPP, també ha fet tasques docents en diverses universitats i escoles superiors. A més, s’ha especialitzat en desenvolupar les habilitats personals de directius i professionals de tots els sectors. Ha treballat intensament en l’àmbit empresarial, privat i públic per millorar la comunicació a través de programes d’entrenament a mida.

Baró és també autora de diversos llibres sobre comunicació, el darrer d’ells titulat Manual de la comunicación personal de éxito (ediciones Paidós, 2015).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40