Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'acte de lliurament de premis de la gimcana "A l'abril cada paraula val per mil".
Imatge de l'acte de lliurament de premis de la gimcana "A l'abril cada paraula val per mil".

Es lliuren els premis de la gimcana lingüística “A l’abril cada paraula val per mil”

Dijous 10 de maig de 2018

Antònia Alarcón, Elisabeth  González i David AJ Shepherd són els guanyadors del sorteig de tres vals per valor de 30 euros entre el 112 participants de la gimcana lingüística “A l’abril cada paraula val per mil” que es va dur a terme entre el 14 i el 24 d’abril.

La proposta, impulsada pel Servei Local de Català, Comerç Castellar i l’Ajuntament de la vila, tenia per objectiu conscienciar de la riquesa que representen totes les llengües i difondre el lèxic català, a més d’implicar els establiments en projectes relacionats amb la llengua catalana.

Els guanyadors podran utilitzar els vals en les compres que facin a qualsevol dels 55 comerços que enguany s’han adherit a la tercera edició de la iniciativa. Durant deu dies, els establiments van exposar cartells que contenien paraules i n’explicaven l’etimologia.

L’acte de lliurament dels premis es va dur a terme ahir dimecres, 9 de maig, a El Mirador, i va comptar amb l’assistència de la regidora de Dinamització Econòmica, Anna Marmol i la dinamitzadora de Comerç Castellar, Marta González.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40