Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la 31a Caminada Popular.
Imatge d'un moment de la 31a Caminada Popular.

La 31a Caminada Popular de Castellar del Vallès va atraure gairebé 200 participants

Dilluns 14 de maig de 2018

Prop de 200 persones van recórrer ahir diumenge, 13 de maig, el recorregut de la Caminada Popular, una prova esportiva no competitiva que aquest 2018 celebrava la 31a edició.

Com és habitual, la sortida es va dur a terme entre les 7.30 i les 8.30 hores des del vestíbul de l’Auditori Municipal Miquel Pont. A partir d’allà, els participants havien de recórrer un total de 18 km que els van portar per diversos indrets, passant pels controls ubicats a l’alzina de Can Quer, el castell de Sentmenat, el Collet del Català, el salt de Guanta i Can Montlló, per finalitzar novament a Castellar, a la plaça del Mercat. Precisament, un dels principals atractius que van destacar els participants va ser la gran quantitat d’aigua que van poder veure al salt de Guanta.

Enguany, l’organització de la Caminada Popular va comptar amb la col·laboració del Centre Excursionista de Castellar (que va organitzar la prova entre els anys 1988 i 1999), ADF, Colònies i Esplai Xiribec, la Comissió de Festes, el Club Atlètic Castellar, Ràdio Club Castellar i la Colla del Senglar, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40