Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment del Tast d'Estiu 2018.
Imatge d'un moment del Tast d'Estiu 2018.

Unes 3.000 persones van assistir a la 1a edició del Tast d’Estiu, que es va celebrar divendres i dissabte a la plaça de Catalunya

Dilluns 2 de juliol de 2018

Unes 3.000 persones van apropar-se divendres i dissabte passats a la plaça de Catalunya per assistir a alguna de les propostes programades en el marc del Tast d’Estiu, una de les principals novetats de les Nits d’Estiu 2018 de Castellar.

Segons explica el regidor Aleix Canalís, “des de les regidories de Cultura i Dinamització Econòmica valorem molt positivament aquesta iniciativa i ens satisfà que ja aquest primer any hagi tingut tan bon acollida per part del públic”. I afegeix: “agraïm la bona predisposició que han mostrat els restauradors, els comerços i entitats vinculades i preveiem que l’any que ve aquesta activitat pugui tenir continuïtat en el marc de les Nits d’Estiu 2019”.

Aquesta activitat, que fusionava la gastronomia, la música, el lleure i els jocs d’aigua, va inaugurar-se divendres a la tarda i es va allargar fins a la nit de dissabte a diumenge, i comptava entre els atractius principals amb un espai gastronòmic que oferia la possibilitat de gaudir de degustacions de productes dels establiments castellarencs Prat Torras, La Bona Teca, Casé Carnissers-Xarcuters, Mito Sushi Restaurant, Pizzeria La Volta, La Séptima La Vencida, Sekkei Sushi, Restaurant Stewart, Pastisseria Andreví i La Balena. Algunes de les ofertes gastronòmiques que s’hi podien trobar van finalitzar amb les existències exhaurides.

A més de la gastronomia, el Tast d’Estiu també va reservar un espai per a la música, amb les actuacions divendres de La Zampone Brass Band, que va inaugurar la proposta, i d’Emma Sottardi & John Dubuclet Swing Quintet, i dissabte de la solista M. Davis, la Castellar Swing Band i Di-versions Cor de Gòspel. D’altra banda, Mi Tumbao Sabadell va oferir un curs de salsa i roda cubana.

El Tast d’Estiu es va completar dissabte amb el concurs Tapa Jove, una proposta de Castellar Jove, i amb la Nit Embruixada, una fira organitzada per Comerç Castellar que constava de diverses parades de comerços que oferien productes com ara bijuteria, minerals, llibres o elements de decoració, així com de tallers i professionals de la grafologia i del tarot, entre d’altres.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40