Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La jornada tindrà lloc a la Sala d'Actes d'El Mirador.
La jornada tindrà lloc a la Sala d'Actes d'El Mirador.

Castellar acollirà divendres una jornada organitzada per la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya

Dimarts 20 de novembre de 2018

La Sala d’Actes d’El Mirador acollirà divendres, 23 de novembre, una jornada de treball organitzada per la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya, de la qual forma part Ràdio Castellar.

La jornada, que s’adreça a responsables, personal laboral i col·laboradors de mitjans de comunicació locals, i també a càrrecs electes dels ajuntaments, tindrà lloc entre les 10 i les 14 hores, tractarà principalment sobre dues qüestions: a la primera part de la jornada, la lletrada de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Mònica Ruiz, i el cap dels serveis jurídics de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Albert Aguilera, parlaran sobre la situació de les emissores locals en relació amb les entitats que gestionen els drets d’autor, com AGEDI i AIE.

Pel que fa a la segona part de la jornada, que comptarà amb la col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya, consistirà en un taller sobre gestió de xarxes socials que anirà a càrrec de Pilar Yépez, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat de Ciències de la Informació de Sevilla i directora creativa de diverses agències de màrqueting. Actualment és sòcia fundadora de l’agència de màrqueting i comunicació digital Úbica Below. El taller, titulat “Gestionem bé les xarxes socials?”, farà èmfasi en com abordar situacions de crisi en relació a algunes notícies i/o situacions contra el propi mitjà de comunicació.

Val a dir que la inauguració de la jornada anirà a càrrec de l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i el regidor de Comunicació, Joan Creus, mentre que la cloenda la farà Eduard Garcia, president de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya.

Reunió amb els responsables de La Xarxa a Ràdio Castellar

D’altra banda, Ràdio Castellar va rebre la setmana passada la visita del conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, i de la seva cap de continguts, Mabel Moreno. La trobada, que va comptar amb la participació del regidor de Comunicació, Joan Creus, va servir per valorar el funcionament de les col·laboracions establertes entre l’emissora municipal i La Xarxa, institució que depèn de la Diputació de Barcelona.

Actualment, Ràdio Castellar col·labora en la producció i realització del magazín territorial de tarda Connectats, ofereix notícies relacionades amb el municipi als informatius de La Xarxa i també produeix el programa d’història A les portes de Troia, que s’emet per una vintena d’emissores associades a La Xarxa.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40