Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge dels nous punts de llum que s'han instal·lat a l'Àrea de Passeig del Pla de la Bruguera.
Imatge dels nous punts de llum que s'han instal·lat a l'Àrea de Passeig del Pla de la Bruguera.

Castellar instal·la nous punts de llum alimentats amb energia solar a l’Àrea de Passeig del Pla de la Bruguera

Dimecres 6 de març de 2019

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha instal·lat recentment 10 nous punts de llum LED que s’alimenten amb energia solar. 8 dels fanals s’han col·locat a l’inici de l’Àrea de Passeig del Pla de la Bruguera, a partir del monument de la Fita i en direcció a Castellar. Els altres dos es troben situats als accessos a l’aparcament del carrer del Sot de Goleres, on ja se n’havien instal·lat dos més anteriorment.

Les lluminàries instal·lades, que compten amb una potència de 30 W cadascuna, suposaran un estalvi anual en el consum elèctric de 1.260 kW/h/any, el que equival a una reducció d’emissions de mitja tona de CO2 a l’any.

La instal·lació de les 10 lluminàries LED fotovoltaiques ha suposat una inversió de 26.000 euros, 22.000 euros menys del que costaria una instal·lació convencional connectada a la xarxa elèctrica.

Castellar disposa ara d’un total de 15 punts de llum amb panells d’energia solar: 8 a l’Àrea de Passeig del Pla de la Bruguera, 4 a l’aparcament del carrer de Sot de Goleres, 2 al parc de Colobrers i 1 a l’aparcament de Les Arenes. El consistori té previst ampliar-ne el nombre amb la col·locació de nous punts al llarg de 550 metres de l’Àrea de Passeig del Pla de la Bruguera.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40