Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de família dels nous consellers i conselleres que formen el Plenari del Consell Comarcal del Vallès Occidental 2019-2023, que presidirà Ignasi Giménez.
Foto de família dels nous consellers i conselleres que formen el Plenari del Consell Comarcal del Vallès Occidental 2019-2023, que presidirà Ignasi Giménez.

Ignasi Giménez, escollit president del Consell Comarcal del Vallès Occidental per segon mandat consecutiu

Dilluns 22 de juliol de 2019

L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, tornarà a ser president del Consell Comarcal del Vallès Occidental durant el mandat 2019-2023. Aquesta és la segona vegada consecutiva en què Giménez ha estat escollit per exercir aquest càrrec, i és el primer president d’aquest ens supramunicipal que obté el càrrec durant dos mandats, des de que el Consell Comarcal del Vallès Occidental es va constituir per primera vegada l’abril de 1988.

A la sessió constitutiva del Plenari del Consell Comarcal dels propers quatre anys, que va tenir lloc divendres, 19 de juliol, a l’Ajuntament de Sabadell, Giménez va rebre els vots dels consellers i conselleres dels grups comarcals del PSC, Junts per Catalunya i En Comú Guanyem. Durant aquest mandat, el Ple compta amb un total de 12 consellers i conselleres del PSC, 10 d’ERC, 5 de Junts per Catalunya, 4 de Ciutadans, 3 d’En Comú Guanyem, 2 de CUP-Amunt, 2 de Tot per Terrassa i 1 del PP. En total, són 20 dones i 19 homes que representen 16 municipis diferents.

A més d’Ignasi Giménez, el Consell Comarcal del Vallès Occidental té entre els seus membres dos altres consellers castellarencs: la regidora de la CUP Marga Oncins i el regidor d’ERC Josep Maria Calaf, que en el Ple celebrat divendres va actuar també com a membre de la mesa d’edat.

Podeu consultar el discurs d’investidura d’Ignasi Giménez clicant aquí.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40