Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de les tasques de condicionament que s'estan duent a terme al vestíbul del Mercat Municipal.
Imatge de les tasques de condicionament que s'estan duent a terme al vestíbul del Mercat Municipal.

Continuen les tasques de neteja i condicionament del vestíbul del Mercat Municipal després de l’incendi de divendres passat

Dijous 3 d'octubre de 2019

L’Ajuntament de Castellar del Vallès continua aquests dies els treballs de neteja i rehabilitació del vestíbul del Mercat Municipal que divendres passat, 27 de setembre, va quedar afectat per l’incendi del quiosc de diaris i revistes.

Un cop inspeccionada la zona per part dels pèrits de les diferents companyies d’assegurances del propi Mercat i dels paradistes, entre dimarts i dijous s’han dut a terme els treballs de neteja de runa, vidres, cels rasos i altres restes cremades, tant a la zona del quiosc com a la del bar. Així mateix, s’estan netejant paviments i vidres i analitzant les afectacions que han patit les instal·lacions del vestíbul, especialment pel que fa a la xarxa elèctrica i a la climatització.

Cal recordar que el mateix divendres 27 ja es va procedir a aïllar les zones de risc amb parets de plaques de guix laminat creant així un passadís d’accés al Mercat. En els propers dies està previst recuperar l’ús de l’escala que connecta el vestíbul amb el pàrquing del Mercat. Per fer-ho, s’habilitarà un accés nou des de l’escala a l’interior, a la zona on hi ha ubicats els carretons del supermercat. Aquesta zona d’accés també quedarà aïllada amb mampares de la part afectada del vestíbul.

Els tècnics també estan revisant l’estat d’un dels dos ascensors per avaluar la possibilitat de tornar-lo a posar en marxa. Cal destacar que els ascensors del vestíbul són dos dels elements més afectats per l’incendi. Provisionalment, els usuaris del Mercat han d’utilitzar l’ascensor que dona a l’Auditori. Així mateix, els usuaris també han de fer servir els lavabos del vestíbul de l’Auditori ja que no es pot accedir als que estan situats al costat del bar.

La regidora coordinadora de l’Àrea d’Impuls Econòmic, Cultural i Esportiu, Anna Marmol, ha destacat “la implicació i l’esforç realitzat des del mateix divendres pels paradistes per continuar l’activitat del Mercat”. La regidora remarca la feina de tècnics i professionals “per recuperar amb la major brevetat possible l’espai del vestíbul i les parades que han hagut d’interrompre el funcionament, com ara el bar, la floristeria o el mateix quiosc”.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40