Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto dels estudiants danesos durant la seva visita a la Sala de Plens de Ca l'Alberola.
Foto dels estudiants danesos durant la seva visita a la Sala de Plens de Ca l'Alberola.

Castellar rep la visita d’un grup d’estudiants danesos en el marc d’un intercanvi amb alumnes d’ESO de l’escola El Casal

Dimarts 5 de novembre de 2019

L’Ajuntament ha acollit aquest matí una recepció a un grup d’estudiants d’un centre de secundària danès que estan duent a terme un projecte d’intercanvi internacional amb els alumnes de 3r d’ESO de l’escola El Casal.

En total, són 24 nois i noies d’entre 14 i 15 anys, acompanyats de tres professores, que han viatjat a Catalunya procedents d’un centre educatiu de Måløv, població de prop de 9.000 habitants situada 20 km a l’oest de Copenhagen. Durant aquesta setmana, els alumnes visitaran, a més de Castellar del Vallès, Barcelona i Montserrat. En el marc del mateix projecte, anomenat “Catamark”, està previst que el proper mes de maig els alumnes castellarencs viatgin també fins a terres daneses per tornar la visita.

L’acte ha comptat amb l’assistència del 1r tinent d’alcalde, Joan Creus, que ha exercit d’amfitrió de l’acte, i de la professora d’El Casal Montse Gestí, a més dels alumnes castellarencs de 3r d’ESO del centre.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40