Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de les noves places d'aparcament a la plaça de la Fàbrica Nova.
Imatge de les noves places d'aparcament a la plaça de la Fàbrica Nova.

L’Ajuntament amplia les places d’aparcament de la plaça de la Fàbrica Nova i finalitza intervencions d’asfaltat a la via pública

Dimecres 15 de gener de 2020

La Regidoria d’Espai Públic i Manteniment ha finalitzat recentment diferents actuacions de millora a la via pública. D’una banda, ha ampliat de 50 a 60 places la zona d’aparcament situada a la plaça de la Fàbrica Nova. D’altra banda, ha renovat l’asfalt i la senyalització viària a diferents punts del carrer de Barcelona: entre l’avinguda de Sant Esteve i el carrer de Catalunya i en un segon tram a les cruïlles amb els carrers dels Pedrissos i Jaume I.

Aquestes actuacions es completen amb una campanya d’asfaltat que s’està duent a terme al polígon industrial de Can Carner, concretament en diferents trams dels carrers de la Terra Alta, de Salvador Espriu i del Priorat.

D’altra banda, a principis d’aquest mes de gener ha quedat finalitzada l’obra de renovació del tram urbà de la carretera de Sabadell entre els carrers del Doctor Pujol i dels Pedrissos. L’actuació ha suposat una millora dels espais d’aparcament, de manera que els vehicles ja poden estacionar en condicions sense afectar el trànsit de la calçada. La intervenció també ha servit per fer-hi millores en el clavegueram i l’enllumenat públic.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40