Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Tretze propostes d’entitats i ciutadania opten a ser incloses en el pressupost d’inversions de l’Ajuntament d’aquest any

Divendres 13 de març de 2020

Com a mesura de prevenció del contagi del coronavirus, enguany les propostes només es podran votar per Internet, del 19 de març al 23 d’abril

Un total de tretze propostes opten a ser incloses en el pressupost que l’Ajuntament destinarà a inversions aquest 2020. Es tracta dels projectes que diferents entitats i ciutadania de la vila han presentat durant el període destinat a aquest fi, en el marc del procés de pressupostos participatius, que va finalitzar el 26 de gener passat, i que han obtingut el vistiplau dels serveis tècnics municipals quant a la seva viabilitat.

Les tretze propostes acceptades s’han plantejat amb els títols següents i es distribueixen novament en dues categories:

Categoria A: Propostes d’inversió al nucli urbà

A1. Replantem Castellar

A2. Castellar en miniatura. Maqueta històrica i urbanística del poble

A3. Excursions inclusives amb la Joëlete

A4. Condicionament acústic del Pavelló Dani Pedrosa

A5. Gaudim del Parc de Canyelles

A6. L’ADF amb vista de dron: prevenció i protecció

A7. Skate–Park–Our

A8. Espai públic, espai de trobada

A9. Àrea de serveis per a autocaravanes

A10. Aules multisensorials a les escoles: millorem l’aprenentatge

A11. Pista poliesportiva Espai Tolrà

Categoria B: Propostes d’inversió a Sant Feliu del Racó i urbanitzacions

B1. Millorem les places de Sant Feliu del Racó

B2. A un pas del Cim

Votacions al web  https://participacio.castellarvalles.cat

L’Ajuntament obrirà el període de votació de les propostes presentades entre el 19 de març i el 23 d’abril. Enguany, com a mesura de prevenció del contagi del coronavirus, no es duran a terme les votacions presencials, i per tant només es podrà votar, els dies assenyalats, al web https://participacio.castellarvalles.cat.

Podran votar tots els vilatans nascuts abans de l’1 de gener de 2010 i empadronats abans del 17 de febrer de 2020 a Castellar del Vallès. Per tant, tots els castellarencs a partir dels 11 anys (o que els facin el 2020). D’aquesta manera es manté per quart any consecutiu l’ampliació de l’edat de votació que es va implantar el 2016.

Tots els votants podran triar fins a tres propostes de cada categoria per ordre de preferència. La proposta escollida en primer lloc tindrà 3 punts, l’escollida en segon lloc, 2 punts, i l’escollida en tercer lloc, 1 punt.

Per poder formalitzar la votació, un cop s’hagi accedit al web https://participacio.castellarvalles.cat caldrà facilitar el número de DNI/NIE o passaport i un codi d’identificació personal. Des d’aquesta setmana, l’Ajuntament està enviant a totes les llars de Castellar cartes amb el detall de les instruccions de votació i el codi d’identificació necessari per votar per Internet.

Els resultats de la votació es donaran a conèixer el divendres 24 d’abril. Les propostes que es duran a terme seran aquelles que hagin obtingut més punts, fins a esgotar el pressupost disponible, que és de 200.000 euros (150.000 euros per als projectes de la categoria A i 50.000 euros per als projectes de la categoria B). El pressupost màxim de cada proposta presentada és de 50.000 euros.

El detall de les propostes preescollides es pot trobar al suplement que s’ha publicat amb L’Actual del divendres 13 de març, així com al web https://participacio.castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40