Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les mascaretes provinents de la ciutat xinesa de Mianyang han arribat aquest dilluns 20 d'abril a l'Ajuntament.
Les mascaretes provinents de la ciutat xinesa de Mianyang han arribat aquest dilluns 20 d'abril a l'Ajuntament.

L’Ajuntament repartirà a domicili dues mascaretes per a tota la població major de 65 anys

Dilluns 20 d'abril de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès començarà a repartir aquesta setmana un total de 8.000 mascaretes entre les 4.000 persones majors de 65 anys que viuen en domicilis.

Així, es faran arribar a cada persona dues mascaretes, acompanyades d’un full informatiu adreçat als seus destinataris en el qual s’indiquen diverses qüestions d’interès sobre l’ús recomanat d’aquesta mesura de protecció. Es tracta de mascaretes quirúrgiques de triple capa d’ús unipersonal que es poden fer servir entre 4 i 8 hores.

Les mascaretes provenen d’una donació de 10.000 unitats d’aquest material de protecció individual que la ciutat xinesa de Mianyang, de 5,5 milions d’habitants, ha cedit a la vila. Castellar del Vallès i Mianyang van signar el juny passat un memoràndum d’amistat entre els dos municipis, que incloïa el compromís de realitzar intercanvis i cooperació en els camps de la ciència i la tecnologia, l’economia, el comerç, l’agricultura, l’educació i el turisme. Mianyang és la seu del grup empresarial Chanhong, propietari de l’empresa Huayi, amb planta a Sabadell.

4.600 mascaretes més per a les residències de gent gran de la vila

D’altra banda, dimarts 21 d’abril arribaran a Castellar 4.600 mascaretes més, en aquest cas provinents del Ministeri de l'Interior. La totalitat d’aquestes mascaretes es repartiran entre les cinc residències de gent gran de la vila (Les Orquídies, Falgàs, Can Font, Nord Egara i Obra Social Benèfica), distribuïdes segons el número de residents.

Cal assenyalar també que l’Ajuntament està duent a terme diverses gestions per poder adquirir mascaretes per distribuir al conjunt de la població.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40