Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del repartiment de mascaretes que ja s'ha dut a terme a les persones majors de 65 anys.
Imatge del repartiment de mascaretes que ja s'ha dut a terme a les persones majors de 65 anys.

L’Ajuntament començarà a repartir a finals de la setmana que ve mascaretes per a tota la població major de 3 anys

Dimecres 29 d'abril de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès començarà a repartir a finals de la setmana que ve un total de 78.500 mascaretes per a tota la població major de 3 anys i per als serveis essencials, en el marc de la campanya “Mascaretes per a tothom”.

D’una banda, es distribuiran 75.000 mascaretes quirúrgiques entre la població a partir de 14 anys i els serveis essencials. Així, cada persona rebrà al seu domicili dues mascaretes de protecció quirúrgiques, d’ús unipersonal, que es poden fer servir entre 4 i 8 hores.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha adquirit 3.500 mascaretes per als infants de 3 a 13 anys, de les quals inicialment es farà un repartiment de 3.000 unitats, distribuïdes per talles (S, per a infants de 3 a 4 anys; M, per a infants de 5 a 8 anys; i L, per a infants de 9 a 13 anys). En aquest cas se’n repartirà una per a cada nen o nena, ja que es tracta de mascaretes higièniques d’ús no sanitari que permeten fins a 100 usos si es renten a temperatura elevada (mínim 60ºC). Val a dir que no es repartiran mascaretes per als infants de 0 a 2 anys perquè el seu ús no és recomanat per a aquesta franja d’edat.

A més de les mascaretes, la ciutadania rebrà a casa un full informatiu amb recomanacions d’ús d’aquest element de protecció.

L’Ajuntament ha fet una inversió total de 42.000 euros per a l’adquisició de les mascaretes.

Aquestes 78.500 noves unitats se sumen a les 10.000 cedides per la ciutat xinesa de Mianyang que ja s’han distribuït entre els persones de més de 65 anys i els serveis essencials i a les 4.600 provinents del Ministeri de l’Interior repartides a les cinc residències de gent gran de la vila.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40