Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'arxiu del mercat ambulant de Castellar del Vallès.
Imatge d'arxiu del mercat ambulant de Castellar del Vallès.

El mercat ambulant dels dissabtes recuperarà el 100% de la seva oferta a partir del 13 de juny

Dimecres 10 de juny de 2020

L’Ajuntament ha habilitat més espai per a les parades per tal de garantir les distàncies pertinents

El mercat ambulant dels dissabtes recuperarà el 100% de la seva oferta a partir del proper 13 de juny, després que Castellar del Vallès hagi entrat aquesta setmana a la Fase 2 de desconfinament progressiu. Així, a les vuit parades d’alimentació que venien els seus productes des del 21 de març (el mercat es va suspendre totalment el 14 de març) s’afegiran les que ofereixen productes per a l’equipament de la llar i de la persona, com ara roba i calçat.

L’Ajuntament ha habilitat més espai per a la col·locació de les parades, que arribaran a la trentena a partir d’aquest dissabte, de manera que la nova distribució permeti garantir les distàncies tant entre les parades com entre els clients i els paradistes. Així, el mercat setmanal a l’aire lliure estarà situat a les places Major i d’El Mirador, al passeig de la plaça Major, a la zona de davant de l’antic mercat municipal i també a la zona perpendicular al passeig de Tolrà, davant dels jocs infantils.

L’obertura de les parades s’haurà de fer seguint totes les mesures de prevenció establertes. Per fer-ho possible, l’Ajuntament col·locarà unes tanques entre les parades i la clientela. A més, ha enviat als paradistes un plànol amb la nova distribució del mercat i la manera correcta de circular-hi, així com cartells informatius amb la normativa del mercat ambulant, i també els facilitarà kits compostos per mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic.

D’altra banda, durant tot el matí de dissabte, el mercat comptarà amb una informadora que explicarà als clients i clientes quines són les novetats, a més de quines són les mesures de seguretat que s’han de complir, com per exemple mantenir les distàncies, no tocar els productes o prioritzar el pagament amb targeta sempre que sigui possible. Cal recordar també que l’ús de la mascareta és obligatori sempre que no es pugui complir la distància interpersonal.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40